Tandarts Zoetermeer – slechte ademremedies

Tandarts Zoetermeer – Ontdek de beste vruchtensap slechte ademremedies

Een slechte adem is het gevolg van het eten van bepaalde voedingsmiddelen en dranken, zoals knoflook, uien en pikante gerechten. Sinus- en mondproblemen kunnen ook leiden tot een stinkende adem.

Er zijn verschillende manieren om halitose te genezen en enkele van de beste remedies tegen slechte adem worden hieronder besproken.

Tandarts Zoetermeer – rangen en oorzaken van slechte adem

Een slechte adem is een groot probleem in verschillende delen van de wereld. In feite lijden miljoenen mensen aan dit probleem. Slechte mondhygiëne of halitose is in de meeste gevallen de belangrijkste oorzaak van een slechte adem.

Maar er zijn ook andere factoren die bijdragen aan een slechte adem. Enkele van de redenen die tot halitose leiden zijn: roken, droge mond, tandheelkundige aandoeningen, slechte voeding, tandvleesproblemen, drugsmisbruik, keelinfecties, spijsverteringsproblemen en andere medische aandoeningen, zoals maag, slokdarm, maaginhoud enz.

 

Tandarts Zoetermeer

 

Een goede mondhygiëne is een van de meest effectieve remedies tegen een slechte adem. Het is essentieel om de tanden, de tong en het tandvlees te poetsen en de mond te ontdoen van alle deeltjes die tussen de tanden vastzitten. Het gebruik van tongschrapers is ook een zeer effectieve manier om de bacteriën van de tong te verwijderen.

onregelmatigheden in de maag kunnen ook halitosis veroorzaken. Reflux of terugvloeiend zuur is een van de belangrijkste oorzaken van halitosis. Bepaalde voedingsmiddelen zoals knoflook en uien staan er ook om bekend halitosis te veroorzaken.

Een beslissing nemen over welke remedies tegen slechte adem het beste voor u zijn, is een beslissing die u moet nemen door alle aspecten van uw gezondheid in overweging te nemen.

Tandarts Zoetermeer – De beste remedies tegen slechte adem zijn:

1) Dagelijks voldoende water drinken, vooral na de maaltijd

2) Een gezonde en evenwichtige voeding

3) Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen zoals ui, knoflook, ijs, pepperoni en pasta

4)Was uw mond grondig na de maaltijd en voor het slapen gaan

5) Gorgelen met water en zout water

6) Poets en flos regelmatig uw tanden

7) Gorgelen met appelciderazijn

8) Kauwen op peterselie en verse munt

9) Een mondwater op waterbasis gebruiken

10) Stop met roken. Roken maakt het alleen maar moeilijker en geeft je alleen maar halitosis.

Nadat u weet wat de oorzaak is van uw halitosis, wilt u weten wat u eraan kunt doen. Er zijn een aantal verschillende dingen die gedaan kunnen worden om slechte adem te bestrijden.

Een van de meest eenvoudige remedies tegen een slechte adem is een goede mondhygiëne. Het is net zo eenvoudig als twee keer per dag uw tanden poetsen. Flossen is ook erg belangrijk. Gebruik een goed mondwater en houd het bij de hand, zodat u het in geval van nood kunt gebruiken.

Slechte adem kan ook worden veroorzaakt door slechte bacteriën. Je kunt je anti-bacteriële immuunsysteem een boost geven door 6 weken lang yoghurt te nemen. Yoghurt zal helpen de candida schimmel naar zijn veilige schuilplaats te roepen.

Een andere effectieve remedie tegen een slechte adem is het dagelijks poetsen en flossen van uw tanden. Dit is de eenvoudigste remedie tegen slechte adem en het is vaak de eerste plaats waar mensen de strijd tegen halitosis beginnen. Ten eerste moet u uw tanden minstens twee keer per dag goed poetsen.

Het is belangrijk om ook het oppervlak van uw tanden en de tandvleesrand te poetsen. Zoek een tandenborstel met goede haren en een tandpasta die bij u past. Voor het beste resultaat poetst u uw tanden met de juiste bewegingen en vergeet u niet te flossen. Flossen is erg belangrijk omdat het de etensresten verwijdert die een vieze geur in uw mond kunnen veroorzaken.

Een van de remedies tegen een slechte adem die niet erg bekend zijn, is het gebruik van een sterk mondwater. Probeer er een te vinden die neemolie-pullingels bevat. Er wordt gezegd dat de neemolie-trektechniek een van de meest effectieve remedies tegen een slechte adem is. Het is ook goed voor uw tandvlees. Mondwater zal ook uw adem verbeteren.

Tandarts Zoetermeer – U moet ook gorgelen met plantaardige analyseolie (grapefruitpitextract). Regenererende middelen kunnen zeer effectief zijn om de gifstoffen uit uw bloedbaan te halen.

Als een van de andere remedies tegen een slechte adem, kunt u Tea Tree Olie gebruiken. Net als bij de neem oil pulling techniek, is een druppel op uw tandpasta voor het poetsen al voldoende om een groot verschil te merken. U kunt ook uw tandenborstel vervangen om te voorkomen dat bacteriën zich voortplanten. U kunt ook proberen om de tandpasta te vervangen door een die BPA’s bevat.

Zoals de biologische tandarts aanbeveelt, is het heel belangrijk om uw dieet aan te passen aan wat u at voordat het probleem begon.

Bijvoorbeeld, als u het niet weet, suiker is verschrikkelijk om te eten.Niet-eetbare stukjes voedsel, zoals gefrituurd voedsel, hebben kleine scheurtjes die kleine voedseldeeltjes kunnen vasthouden en de slechte mondgeur kunnen veroorzaken.